Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Feb 9, 2016 in East, Feature, TBA, Кино и телевизия | 0 comments

“Cinderella and the Four Knights” развълнува феновете със снимки от първото четене на скрипта

“Cinderella and the Four Knights” развълнува феновете със снимки от първото четене на скрипта

От предстоящата драма “Cinderella and the Four Knights” (Пепеляшка и четирите рицаря) пуснаха снимки от състоялото се първо четене на скрипта.

Компанията отговаряща за продукцията, HB Entertainment, обяви на 8-ми февруари, “Всички актьори и персонала се поздравиха топлосърдечно едни други и ние успешно приключихме прочита на скрипта в изключително развълнувана атмосфера.”

Актьорите Jung Il Woo, Ahn Jae Hyun, Park So Dam, Lee Jung Shin от CNBLUE, Choi Min, Son Naeun от A Pink, Kim Yong Gun, Go Bo Kyeol и други показаха страхотна екипна работа, като обещаха да “работят зедно като семейство, за да създадат добра снимачна атмосфера.”

Режисьорът заяви, “Надявам се всеки един от вас да говори открито, когато има мнение, след като сценаристът и аз сме отворени за предложения. Ще поема отговорност за резултата, така че нека дадем най-доброто от себе си до самия край.”

Jung Il Woo коментира, “Този проект ми отне най-много като подготовка. Драмата означава много за мен, така че съм развълнуван.”, обеснявайки на останалите колко страхотно е чувството да се завърне отново на малкия екран.

Park So Dam, която за първи път ще изпълни водеща роля в драма, която няма да се излъчва по кабелна телевизия заяви, “Все още ми липсва опит в много отношения, но ще дам най-доброто от себе си, ако всички ми помогнат малко.” Когато четенето на скрипта започва, тя напълно перфектно се слива с персонажа, предизвиквайки изненада сред присъстващите.

От екипът на драмата заявяват, “Целият екип, както и актьорите се подготвяха толкова за този проект и благодарение на тях успяхме да приключим благополучно прочита на скрипта. Химията помежду им бе невероятна, въпреки че това бе първия път, в който се срещаха. Ние ще работим усилено за тази драма, така че се надяваме зрителите да ни дадат много любов и подкрепа.”

Междувременно “Cinderella and the Four Knights” (Пепеляшка и четирите рицаря) е драма от 16 епизода, която е потвърдена за заснемане и ще бъде излъчена в първата половина на 2016 г.

Източник: Soompi.com

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Share This