Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Apr 27, 2015 in Всички останали дреболии | 2 comments

Her Ego

Her Ego

Този тип теми, засягащи грижата за външния вид, са крайно нехарактерни за мен и въпреки това бих искала да обърна специално внимание на един продукт, който попадна в полезрението ми на връх Цветница.

Става дума за продукт, който съчетава в себе си идеалнията комбинация на ароматна свещ и глезеща кожата на ръцете ви ароматерапия. Всяка една първична реакция, съдържаща в себе си думата парафин би била напълно нормална, но не прибързвайте със скептицизма. За разлика от други подобни продукти, свещиите от тази серия на Casyopea са с богато съдържание на кокосово олио, което позволява да ги използвате и като чудесен ароматен продукт, който ще придаде на кожата ви, дори и тази на най-твърдите места, каквито са лактите, мек и свеж вид.

Вариантите, сред които можете да избирате са общо шест, като дори има и персонално предложение за вас скъпи мъже, носещо закачливото заглавие “His Ego”. Ала продуктът, за който планирам да бърборя в този пост е точно пълна негова противоположност. Носеща като име типично женският еквивалент, “Her Ego” е достоен представител на серията, който вие мили дами бихте могли да използвате с тройно предназначение по следните начини:

 • Първо като свещ, която ухае божествено, карайки ви несъзнателно да отпуснете всички ваши сетива. Чудесна придобивка към персоналната ви спа терапия, благодарение на композицията от ухания, които съчетава в себе си. Гарантирам ви, че при употреба в добре запарена баня (още по-чудесно, ако притежавате и вана), тази свещ може да предизвика във вас желанието да не напускате помещението, дори когато водата отдавна вече е загубила топлата си нотка.
 • Лосион за кожата на ръцете ви, а както споменах по-горе и тази на лактите, а защо не и на петите ви. Единственото, което се изисква от вас е да загасите свещта и да грабнете няколко капки от втечнената ѝ консистенция с върховете на пръстите си. Нанесени веднъж върху кожата, ви остава единствено да се насладете на успокоителният ефект, с който кокосовото олио и ествествените есенции ви даряват. Ала за съдържанието ѝ ще поговоря малко по-късно.
 • И като финал на вариациите за употреба, но далеч не на последно място, бихте могли да използвате ароматът на “Her Ego” като чудесен заместител на вашият парфюм, тъй като уханието на свещта е не само трайно, но и предвидено да наподобява това на дамско благовоние.

Като заключение ще добавя, за онези от вас, които са любопитни какво точно съдържа като ухания въпросната свещ и съдържанието на включените в състава ѝ есенции, а именно:

1. Бергамот, круша, нероли, лимон;
2. Цвят от портокал, фрезия, лилия, мимоза;
3. Мускус, ванилия и амбър.

Бих могла да завърша само с едно огромно “Благодаря!”, отправено към Casyopea за чудесния продукт, който са сътрворили.

2 Comments

 1. Damn you! Сега искам и тая :Д обожавам тези свещи и определено съм доста изненадана от естеството на поста ти. Определено не неприятно 🙂

  • Както ти споменах вчера, когато разговаряхме по телефона, бях твърдо решена да си купя свещта с дъх на карамел, каквато е и твоята, но … нямаше как да устоя на тази тук.
   Моята кожа е изключително тънка, особено на дланите ми и трудно мога да усетя ефекта от употребата ѝ, но виж върху лактите ми, които са изключително наранени от непрекъснатото подпиране по бюра и маси, разликата бе почти мигновена. Много съм доволна.
   Аз също съм изненадана от поста си, но се случват и приятни грешки в живота.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Share This