Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Mar 24, 2015 in East, Кино и телевизия | 0 comments

The Lover (2015)

С пролетта идват и няколко любопитни предложения за сериали, които да бъдат следени с интерес, главно защото трейлърите им носят обещание за не малко количество смях и забава. Едно от въпросните заглавията е The Lover на кабелната компания Mnet, които вече имат опит с драми като Monstar и Persevere, Gu Hae-ra.

12 серийната драма ще се излъчва веднъж в седмицата, в четвъртък вечер. Историята ще ни запознае с четири различни двойки, които живеят заедно в апртаментен комплекс. Oh Jung-se (Plus Nine Boys) и Ryu Hyun-kyung (Tasty Life) са в ролята на водещата двойка, която съжителсват от две години. Персонажът на Oh Jung-se е дубльор, а Ryu Hyun-kyung е блогър. Двамата са на около 30+ и са избрали просто да живеят заедно пред това да се оженят.

Choi Yeo-jin (Valid Love) и певецът Jung Joon-young (1 Night 2 Days, Today’s Love) са в ролята на двойка с разлика във възрастта от 12 години. Тя е скръндза, която на практика издържа гаджето си, а той – музикант, който се разхожда с китара, на която не знае как да свири. Двамата живеят заедно от година, и върпеки че непрекъснато спорят, доста бързо се помиряват.

Ha Eun-seol (Yoo-na’s Street) и моделът Park Jong-hwan играят двойка в нейните 20, които току-що са заживели заедно. Тя е от онзи тип жени, които не биха желали приятелят им да узнае колко несъвършенни са всъщност, поради което работи неуморно, за да поддържа илюзията.

Ето, че идва ред и на последната двойка в историята, която всъщност следва да ни представи братското съжителство между две момчета. Lee Jae-joon (Dating Agency Cyrano, Nights Flight) е в ролята на самотник, предпочитащ да си стои у дома, принуден от финансови проблеми да се сдобие със съквартирант. Персонажът дори не намира за необходимо да води елементарни житейски разговори, което го подтиква да намери чужденец, който не може да говори корейски добре. Тук идва и мястото на идола Terada Takuya (CROSS GENE) в ролята на новия съквартирант – младеж, идващ от Япония, който е на околосветко пътешествие. Takuya смята, че животът воден от персонажът на Lee Jae-joon е похабяване на младостта му, затова посрепенно го запознава със света вън от квартирата им.

Истината е, че както и много фенове на хубавите житейски драми, които носят в себе си обещанието за веселие и усмивки, така и аз се надявам предварителните отзиви и резюмета да са повече от привлекателни думи и похабени очаквания. Всички двойки звучат интересно, дори на моменти сладко (няма да посочвам конкретно) и лично за себе си се надявам екипът на драмата да успее да изгради едно чудесна за зрителите екранна еуфория, както и да надгради впечатленията ми от трйлъра, който можете да видите по-долу.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Share This