Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Oct 5, 2017 in Feature, Uncategorized, Музика | 0 comments

Музика скрепява приятелството през октомври

Музика скрепява приятелството през октомври

Октомври е месецът, в който листата се превръщат в цветята на есента. Месецът, в който изваждаме отново топлите дрехи. Месецът, в който чаят къкри приятно на котлоните във всеки български дом, дори и в моя. Месецът, през който получавам подаръци и в който изпитвам ужасната необходимост да се схуша под топлите завивки с книга в ръка. Октомври е и месецът, в който сякаш не мога да живея без музика. Ала не всяка музика, а онази силна, завладяваща и вдъхновяваща, която те кара да се понесеш на крилете на нотните листове и да отпътуваш към илюзорните приключенски кътчета на съзнанието ни.
И сякаш, за да сбъдне специално моето желание, октомври се оказа и месецът, в който за пета поредна година България и Корея ще скрепят приятелството си с помощта на музиката. Точно онази музика, за която милея най-много.

На 18ти октомври, сряда, Посолството на Република Корея кани всички желаещи любители на красивата и завладяваща сърцата и душите класическа музика, да присъстват на 5тия годишен концерт на корейско-българското приятелство. Почетни изпълнители ще бъдат “I Maestri” и “Bella Voce”.

Четиридесет и петте члена на корейския вокален оркестър ще ни понесат на вълните на въобръжението ни под звуците на нечувана хармония, докато бългаският женски хор Bella Voce ще допринесе със своята мелодичност за празничната великолепна атмосфера на приятелство.

Ако това е и вашата музика, горещо Ви препоръчвам този концерт в Зала “България”, който ще се проведе на 18ти октомври, сряда. Заповядайте! Убедена съм, че няма да съжалите.

Препратка към новината във Facebook.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Share This