Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Sep 21, 2016 in Events, Feature | 0 comments

Да съчетаем полезното с приятното

Да съчетаем полезното с приятното

Признавам, че много умувах как да отправя настоящото предложение към онези от вас, които ще се заинтересоват от скромната ми оферта. Пренаписвах този пст многократно. Драсках хаотични бележки върху листи у дома и в свободното време на работа. Преподреждах идеите, разписвах ги, после отново ги триех и все си мислех, че всяка една е прекалено хубава, но същевременно и прекалено трудоемка, за да се впише в изискванията ми за време.

И все пак, радвам се, че не се отказах. Радвам се, че намерих начин да преодолея препядствията и да ви предложа възможност да оцветите сивите климатични условия, в които ни въвлякоха първите осезаеми дни на есента.

С удоволстие, бих желала да ви въведа в моя пъстър свят, който в рамките на дните от 21-ви септември до 21-ви октомври 2016 г., ще разтвори врати и за вас, раздавайки подаръци.

Разбира се, че има уловка за това. Всеки, който реши да закупи ръчно изрисуван артикул в горепосочения период, ще получи малък, скромен подарък, в тон с направената от него поръчка. А за финал на 22-ри октомври, в присъствието на приятели, преди да се отдам на веселие по случай личния си празник, ще изтегля имената на двама от купувачите. Печелившите ще получат комплект от зимна шапка и шал, изрисувани в цветовете на зимата и есента. Доставката на подаръците ще бъде изцяло за моя сметка. Нали все пак са подаръци?

За желаещите да направят поръчка, можете да се свържете на страницата ми, посредством формата “Contact me” или във Facebook – @tennouseiasylum.

Какво трябва да знаете, за да направите поръчка?

Разбира се, трябва да сте наясно какво искате да ви бъде нарисувано. Можете да поръчате тениски, суитчъри, блузи с дълъг ръкав за есента или дори за зимата. Шапки с козирки или пък нещо по-топло и по-подходящо за предстоящите сезони. Шалове, ръкавички, ленти, предпазващи ни от настъпващите студове. Размери има от XS до 2XL, както за големи, така и за малки.

Цените се определят на база това какъв артикул поръчвате, както и на база това колко обемиста желаете да бъде картинката нарисувана върху текстила. Боите, с които работя са немски и позволяват тъканите да се перат спокойно на ръка или в пералня до 40 градуса. Въпреки, че често рисувам за племеницата ми от как е навършила годинка, не изпълнявам поръчки за деца под 3 годишна възраст, защото не искам да нося отговорност за нещо, за което вие лично не сте помислили като алергии към тъкани и специфични химикали (бои).

И за да не завършвам този пост с негативни мисли, ще пожелая на всички изявили желание да участват в малката ми предпразнична веселба, успех на финала.

giveaway

А сега, ще си позволя да се оттегля с чаша чай в ръка и да се потопя във вълшебството, в което ни въвличат книгите.

До нови срещи и бързо прелитащи последни минути от работно-учебното или както е там трудово ежедневие преди голямата почивка. Не знам за вас, но аз трескаво я чакам, за да стегна багажа и да избягам с приятели към дивото.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Share This